Challenger Mobile deltar på MVNO Industry Summit i Barcelona

2010-05-11 9:36

MVNO Industry Summit är en årlig konferens som samlar olika aktörer aktiva som, eller i  samarbete med, Mobile Virtual Network Operators (MVNO:er). Bland deltagarna finns utöver operatörer även representanter från berörda myndigheter, industri och media. Marknaden för  MVNO:er växer globalt med en hög hastighet, och i år har MVNO Industry Summit samlat fler utställare och besökare än någonsin. Challenger Mobile finner detta ett utmärkt tillfälle att träffa nya marknadsaktörer, hitta möjliga parter att samarbeta med och samla in feedback på vår produkt från marknaden.

På tisdag eftermiddag kommer vår CTO Alan Graf att medverka som talare vid en paneldiskussion, vilket ger oss tillfälle att stärka vår position som ett tekniskt innovativt företag. Vi är stolta över att delta i detta evenemang och känner att både företaget och tjänsten CMVoIP kommer att kunna utvecklas mycket av de möjligheter vi möter där.