CMVoIP för Android finns nu tillgänglig på Android Market

2010-05-19 7:33

Challenger Mobile är glada att meddela att Challenger Mobile:s CMVoIP SIP-klient för Android nu finns tillgänglig på Android Market. Detta innebär att vem som helst som har en Android-telefon kan pröva vår demotjänst, genom att ladda ner klienten och registrera sig på vår hemsida. På Android Market finns i dagsläget cirka 80 000 applikationer.

Challenger Mobiles showcase-system, som har slutanvändare i mer än 150 länder, har fram tills nu bara fungerat för iPhone och Nokias Symbian-system. Systemet används främst för att få feedback på hur tekniken fungerar samt som demokonton för potentiella kunder, men det marknadsförs inte eftersom det inte är vår kärnverksamhet att sälja det till kunderna. Men ju fler användare i olika system vi har, desto mer feedback kan vi få som hjälper oss att förbättra våra tjänster över hela världen.